مخاطبین جایزه

خانه > <property object at 0x7fa0cf65bec0> > مخاطبین جایزه

شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور

          
            

شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور: شرکت یا مؤسسه خصوصی است که به منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالاها و خدمات) در حوزه فناوری‌های برتر نسبت به تراز متوسط فناوری‌های موجود در کشور و با ارزش افزوده بالا و بر¬اساس معیارهای مورد نظر آیین‌نامه ارزیابی و تشخیص شرکت‌های دانش‌بنیان، به تأیید کارگروه دایمی شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان می‌رسد. گواهینامه شرکت¬های دانش¬بنیان، خلاق و فناور از مرجع صادرکننده استعلام خواهد شد.

نخبگان دانشگاهی و حوزوی

          
            

اشاره به نخبگان دانشگاهی و حوزوی شامل کلیه دانشجویان و طلاب کشور دارد که هم‌اکنون در مراکز دانشگاهی و پژوهشی زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و نیز مراکز تخصصی و مدارس حوزوی یا سایر نهادها و ارگان‌های بالادستی ذی‌ربط مشغول به تحصیل هستند.

اساتید دانشگاهی و حوزوی

          
            

ساتید دانشگاه و مدرسین حوزه¬های علمیه که در زمان ثبت‌نام و ارسال طرح در قالب قرارداد رسمی به عنوان عضو هیئت علمی با دانشگاه‌ها، مدارس علمیه و پژوهشگاه‌های سراسر کشور همکاری دارند. همچنین صرفاً آن دسته از فعالیت‌های اساتید در حوزه آبادانی و پیشرفت در قالب این فراخوان مورد نظر است که در زمان فعالیت رسمی آنان صورت گرفته باشد.

گروه‌ها و نهادهای مردمی و جهادی

          
            

اشاره به کلیه نهادها، گروه‌ها و تشکل‌های مردمی مستقل و رسمی دارد که رفع مشکلات و مسائل بخشی از جامعه بویژه مناطق و گروه‌های کمتر برخوردار، مأموریت و محور اصلی فعالیت آنان است. مأموریت و حوزه فعالیت این گروه‌ها می‌تواند به صورت عمومی یا اختصاصی در یک زمینه مشخص تعریف شده باشد. همچنین فعالیت این گروه‌ها نیز می‌تواند به صورت دائمی یا موقت(پروژه‌ای) باشد. لازم به ذکر است که در قالب فراخوان حاضر صرفاً آن دسته از گروه‌ها و نهادهای مردمی و جهادی امکان ثبت‌نام خواهند داشت که دست¬کم یک سال از تأسیس آن‌ها گذشته باشد و طی 2 سال گذشته سابقه فعالیت در مناطق کمتر برخوردار را داشته باشند.

مسئولیت اجتماعی(وقف فناورانه)

          
            

اشاره به وظیفه و مسئولیت‌ شرکت‌ها و افراد حقیقی در برابر جامعه، انسان‌ها و محیط پیرامون خود (فراتر از دایره سهامداران، کارکنان یا مصرف‌کنندگان کالا/خدمات شرکت) دارد که براساس منابع و امکانات خود به فعالیت در راستای آبادانی و پیشرفت می‌پردازند. فعالیت‌ها و اقدامات شرکت‌ها ذیل مسئولیت اجتماعی می‌بایست خارج از دامنه مدل کسب‌وکار و درآمدی تعریف شده آنان و فاقد هرگونه قصد انتفاع مالی مستقیم باشد. این فعالیت‌ها می‌تواند طیف وسیعی از امور داوطلبانه در حوزه‌های زیست محیطی، سرمایه انسانی، خیرخواهانه و نظایر آن‌ها را شامل شود که دارای اثرات ملموس در جامعه باشد. همچنین خیرینی که برای آبادانی و پیشرفت مناطق کمتر برخوردار وقف فناورانه انجام می¬دهند، مخاطب این بخش از جایزه می¬باشند. وقف فناورانه یعنی اهدا، نذر، وقف یا نذایر آن، که از جنس فناوری و از محصولات/خدمات شرکت¬های دانش¬بنیان، خلاق و فناور در آن استفاده شده باشد."