چندرسانه ای

خانه > چندرسانه ای > طرح تولید محصولات غذایی و نوشیدنی پروبیوتیک با گلبرگ زعفران/شرکت تعاونی توسعه روستایی ارگانیک بجستان
زعفران بجستان

26 فروردین 1403

طرح تولید محصولات غذایی و نوشیدنی پروبیوتیک با گلبرگ زعفران/شرکت تعاونی توسعه روستایی ارگانیک بجستان

فرآوری و تولید محصولی جانبی با ارزش افزوده چند برابری از گلبرگ زعفران به عنوان ضایعات فرآیند تولید این محصول کشاورزی ذی قیمت دسترسی و تأمین نسبتا آسان گلبرگ زعفران با توجه به همجواری با مناطق عمده تولید کننده زعفران در ایران و تکمیل زنجیره ارزش صنعت تولید زعفران کشور و کمک به رونق دهی بازار این حوزه همگی از جمله مهمترین مزایای طرح ارائه شده هستند. گفتنی است که طرح حاضر هم اکنون نیز در مقیاس کارگاهی در شهرستان بجستان اجرا و عملیاتی شده است.

این طرح ضمن تکمیل زنجیره ارزش صنعت کشت تولید و فرآوری محصولات زعفران از مسیر بکارگیری ضایعات گلبرگ زعفران به عنوان بخشی از ضایعات این حوزه همچنین میتواند موجبات اشتغال زایی برای مردم منطقه را نیز فراهم آورد و به افزایش درآمد بویژه کشاورزان کمک نماید.

دانلود مقاله